ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Wie ben ik?
Mijn naam is Aafke van der Ende (1974) en ik ben Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie en Registercoach LVSC. Voor PSIcara ben ik werkzaam in de regio Midden-Nederland.

Wie ben ik?
Mijn naam is Anita Timmer en ik ben Arbeids- en Organisatiepsychologe. Met mijn man en dochter woon ik in Hoogezand, niet ver van de stad Groningen.

Wie ben ik?
Mijn naam is Fauve Goossens en ik ben gezondheidspsycholoog. Ik woon midden in het Groene hart en ben voor PSIcara werkzaam in regio Randstad. 

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Mijn naam is Leo Konings. Voor PSIcara ben ik werkzaam in de regio’s Noord-Brabant en Utrecht. Bij mij kun je terecht als je door jouw werk niet goed in je vel zit. Je voelt je bijvoorbeeld vermoeid en lusteloos, kunt je niet concentreren of je voelt je gejaagd. Dit kan het gevolg zijn van factoren die uit je werk voortkomen, zoals overbelasting, last hebben van het gedrag van anderen in het team, je afvragen of het werk wel bij je past, enzovoorts. Ik help je graag om daarmee om te gaan en weer grip te krijgen op je leven.

Wie ben ik?
Ik ben Marjolijn Schedler, ik ben Arbeids- en Organisatiepsycholoog en sinds 2008 werkzaam als coach. Voor PSIcara ben ik werkzaam in Hilversum en Amsterdam. Samen met jou stel ik vast wat het doel van het traject is, en onderzoeken we welke stappen nodig zijn om te herstellen en/of (preventieve) ontwikkelstappen te zetten. Dit doen we door middel van gesprekken, oefeningen, wandelingen en zelfonderzoek.

Wie ben ik?
Mijn naam is Mayra Ebbers en ik ben Arbeidspsychologe. Ik woon samen met mijn partner in Brabant. In eerste instantie ben ik hier gaan wonen voor mijn studie, maar de Brabantse gezelligheid heeft me overgehaald om te blijven. Naast mijn werk als psycholoog word ik blij van lekker eten en koken en vind ik het fijn om in de buitenlucht te zijn. Voor PSIcara ben ik werkzaam in vrijwel heel Nederland.

Wie ben ik?
Mijn naam is Merijn de Bruin, ik ben 50 jaar. Ik woon in Amstelveen en heb daar ook een praktijk. Daarnaast heb ik een praktijkruimte in Alkmaar. Voor PSIcara ben zowel werkzaam in Amstelveen als in Alkmaar. Ik ben getrouwd en vader van 2 dochters van 10 en 12 jaar oud. Naast werk en gezin hou ik van lezen/studeren en sport. Ik heb een achtergrond als topsporter (tafeltennis). Een tijd speelde ik in het Nederlands team en daarnaast ben ik commentator (van tafeltennis) bij Eurosport.

Wie ben ik?
Mijn naam is Mireille Eilander. Ik woon in Amsterdam, maar voor PSIcara ben ik inzetbaar door vrijwel heel Nederland.

Meer weten of een offerte opvragen?

Heeft u behoefte aan inzet van onze dienstverlening of wilt u meer weten?
Bel ons op 085 040 6071 of mail naar info@psicara.nl.

U kunt ook direct een offerte opvragen via onderstaand formulier. Binnen 2 werkdagen ontvangt u de offerte.

Vraag een offerte aan