Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Anita Timmer - profielschets

Wie ben ik?
Mijn naam is Anita Timmer en ik ben Arbeids- en Organisatiepsychologe. Met mijn man en dochter woon ik in Hoogezand, niet ver van de stad Groningen.

Aafke B LR280px

Naast mijn werk heb ik verschillende hobby’s: ik zing in een koor, houd van bewegen en ben graag creatief bezig.

Wat is mijn achtergrond?
De drijfveren van mensen hebben mij altijd geïnteresseerd. Met name de effecten van werk op mensen en de factoren die daar een rol bij spelen, hebben mijn belangstelling. Ik heb mij tijdens de studie psychologe voor een groot deel beziggehouden met het onderwerp stress. 

Na de opleiding ben ik aan de slag gegaan als re-integratie coach. Ik heb met verschillende doelgroepen en bij verschillende gemeenten en re-integratiebedrijven gewerkt. Met veel voldoening heb ik mensen begeleid naar werk en opleiding. Een burn-out dwong mij echter om mijn leven te bezien. Het resultaat was dat ik mijn eigen coachpraktijk ben gestart. Mijn aandachtsgebieden zijn: stress(klachten), hoogsensitiviteit en talenten. Na psychologie heb ik verschillende cursussen op het gebied van coaching afgerond, waaronder Stresscounseling, Creatieve Therapie, Coaching bij HSP en het Talentenspel.

Wat kenmerkt mijn aanpak?

Mijn aanpak is persoonlijk. Ieder traject is anders, omdat deze aan jou wordt aangepast. De gesprekken zijn gericht op het versterken van je eigen kracht, zodat je beter kunt omgaan met stressfactoren. Daarbij heb ik aandacht voor het heden, verleden en toekomst. De focus ligt op bewustwording, acceptatie en zelfinzicht.

Authenticiteit, humor, integriteit en veiligheid zijn belangrijke waarden voor mij. Ik heb een groot inlevingsvermogen, haal graag de kern uit het verhaal en vind intuïtie belangrijk. Naast het gesprek zet ik desgewenst creativiteit in om zo tot intuïtie te komen en gevoelens te uiten en verwerken. Daarnaast gebruik ik graag visualisaties, affirmaties en waardenkaarten. Het geeft mij voldoening om eraan bij te dragen dat je stapje voor stapje meer balans in je leven ervaart en van daaruit je eigen richting kiest.

NAAR OVERZICHT

Meer weten of een offerte opvragen?

U kunt ook direct een werknemer aanmelden via onderstaande button.
Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden