Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Leiderschapsontwikkeling: voor nieuwsgierig leiderschap.

Leiderschapsontwikkeling van PSIcara, is de beste manier om een hecht team te bouwen met een sterke leidinggevende aan het roer. Het aansturen van een team vraagt veel lef, vertrouwen en kennis van je leiders. Leiderschap is daarom de belangrijkste eigenschap die je leidinggevenden zullen beheersen.

Onze trainers helpen jouw medewerkers hun ware talenten ontdekken. Ze leren leiding te nemen in hun werk en keuzes te maken. We vergroten hun bewustzijn, zodat ze zichzelf in de spiegel durven te kijken en verantwoordelijkheid durven te nemen. 

Voor leiders die het beste uit zichzelf willen halen 

Nieuwsgierig zijn, oprechte interesse, verantwoordelijkheid nemen, kansen niet afwachten, maar actief najagen. Een sterke teamleider bezit al deze kwaliteiten. Tijdens dit traject, leren we de leidinggevende hoe ze zich beter kunnen verbinden met zijn of haar team en op welk gebied ze zich nog kunnen ontwikkelen.

De trainers van PSIcara weten als geen ander hoe ze de kwaliteiten van je leidinggevenden vergroten. Na deze training, bezitten je leidinggevenden de inzichten, tools en handvatten om zichzelf verder te ontwikkelen als (nieuwsgierige) leider. 

Leiderschapsontwikkeling is er ook om: 

  • Duidelijkheid en richting te geven in de doelen en kansen van je mensen.
  • Signalen van stress te leren herkennen.
  • Het zelfbewustzijn te vergroten van je medewerkers.
  • Je mensen te leren denken in oplossingen in plaats van uitdagingen. 

Wat we doen tijdens deze training

De leiderschapstraining was niet alleen waardevol voor mijn leiderschapsvaardigheden, maar heeft ook bijgedragen aan mijn persoonlijke groei.

Onze trainers leren niet alleen hoe leidinggevenden betere keuzes kunnen maken. We leren ze hoe ze grenzen moeten aangeven en aan te sturen door middel van gesprekstechnieken en oefeningen.

Tijdens de training staat het iedere leidinggevende vrij om een casus in te brengen. Op basis van deze casus, behandelen we het vraagstuk die hieruit naar voren komt. Zo leren ze hoe ze zichzelf kunnen neerzetten als leiders op momenten waarin dat wordt gevraagd van ze. 

Deze training duurt drie dagdelen. Omdat we over locaties door heel Nederland beschikken, zijn we makkelijk bereikbaar. Uiteraard is een training op locatie ook mogelijk.

Meer weten of een offerte opvragen?

Neem contact met ons op of meld direct een werknemer aan via onderstaande knop. 

Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden