Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Over onze diensten

Bij PSIcara hebben we één missie, werkend Nederland mentaal gezond houden en waar nodig gezond krijgen. Dit doen we door de toegang tot psychische zorg voor alle werknemers zo laagdrempelig mogelijk te maken. We streven ernaar om preventief te handelen en mensen na een paar gesprekken weer in hun kracht te zetten. Is er meer nodig? Wij zijn er ook voor langdurige begeleiding, bijvoorbeeld als een werknemer al (gedeeltelijk) thuis zit. 

Waar we samen werken aan het voorkomen en verhelpen van psychische klachten, hebben we bij PSIcara ook aandacht voor het versterken van de mentale veerkracht. Mentaal fitte werknemers zijn namelijk productiever, gemotiveerder, gelukkiger en ze verzuimen minder! 

Is het tijd dat jouw organisatie aan de slag gaat met vitaliteit en mentale weerbaarheid? Wil je de managers binnen jouw organisatie beter laten verbinden met hun team? Of is jouw organisatie toe aan een verbindende team-dag vol met inzichten? Onze trainingen en workshops zorgen voor meer verbondenheid binnen jouw organisatie waarbij openheid en zelfreflectie en een belangrijke rol speelt. 

Trainingen:

Workshops:

 

Wij zijn een zusterorganisatie van ICARA, het medische expertisecentrum voor arbeid en gezondheid. 

PSIcara_-_LOGO_250px.png

 

 

Meer weten of een offerte opvragen?

Neem contact met ons op of meld direct een werknemer aan via onderstaande knop. 

Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden