Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Persoonlijke ontwikkeling: Voor de juiste balans in werkgeluk en ambitie.

Het werkgeluk vergroten en de vaardigheden ontwikkeling van je medewerkers - dat bereik je met dit traject. Onze effectieve aanpak haalt het beste uit je medewerkers en tilt je organisatie naar een nieuw niveau. We zorgen niet alleen voor balans in werkgeluk en ambitie, maar ook voor weerbaarheid bij je medewerkers. 

Uitzicht op rust en balans - de sleutel tot groei

Medewerkers die gelukkig zijn, tellen voor twee. Daarom is het belangrijk om te blijven investeren in de vaardigheden van je mensen. En omdat veel mensen het grootste gedeelte van hun tijd doorbrengen op de werkvloer, is het belangrijk dat zij ook daar geluk en plezier ervaren. 

Onze trajecten zijn ingericht om de medewerker meer inzichten te geven in eigen belemmeringen en kansen. Met die kennis, kunnen je mensen zichzelf (of met jouw hulp) gaan ontwikkelen. 

Onze psychologen helpen je mensen bij: 

  • Het ontdekken van wat je medewerker wilt - zowel op professioneel als privé-vlak.
  • Het bieden van handvatten en tools voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Signalen van stress te leren herkennen.
  • Het vergroten van het bewustzijn en geluk.

Hoe we helpen bij persoonlijke ontwikkeling

“Ik heb veel onmisbare inzichten en handvatten gekregen tijdens het traject. Ik zou het iedereen aanbevelen, je raakt nooit uitgeleerd over jezelf.

Omdat onze psychologen zonder diagnoses, standaard protocollen en labels werken, richten zij zich veel meer op de persoon. Daardoor kunnen we maatwerk leveren en een oplossing bieden die past bij de medewerker. 

We beginnen met een kennismaking bestaande uit een telefoongesprek met de medewerker. Samen met de werknemer, bespreken we de doelen en kijken we naar hoe hij of zij zich kan ontwikkelen om die doelen te behalen. We bieden daarin veel aandacht voor het mentale aspect. Uit dit traject halen je mensen nieuwe inzichten die ze helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en persoonlijke doelen te behalen. 

De duur van zo’n traject is afhankelijk van de situatie van de werknemer. Omdat we over locaties door heel Nederland beschikken, vinden je medewerkers ons makkelijker. Zo zijn we altijd goed bereikbaar.

Meer weten of een offerte opvragen?

Neem contact met ons op of meld direct een werknemer aan via onderstaande knop. 

Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden