Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Loopbaancoaching: Voor de juiste koers in jouw carrière

Zonder richting, uitzicht en een duidelijk, haalbaar doel, raken je mensen snel gedemotiveerd. Met gevolg dat ze elders zoeken naar een nieuwe uitdaging, of zelfs erger - te maken krijgen met stress- en burn-outklachten. 

Wanneer werknemers vastlopen in hun carrière of huidige rol, bieden onze psychologen begeleiding voor je mensen in hun carrière. We geven ze nieuwe inzichten en tools om kansen te benutten, die zij nu nog laten liggen. We kijken daarbij naar de achterliggende drijfveren en waarden van de medewerker om te helpen ontdekken waar zijn of haar motivaties liggen. Zo helpen we ze hun talenten te ontdekken. 

Geef weer richting met loopbaancoaching

Lopen je mensen vast in hun baan? Hebben ze het gevoel niet verder te komen of tegen dichte deuren te lopen? Tijdens onze loopbaantrajecten gaan onze psychologen met de medewerker op zoek naar hun talenten en kansen. 

Naast het vergaren en delen van inzichten en het ontdekken van talent, zetten we doelen om in concrete acties. Vervolgens kan de medewerker met een eigen plan te werk, met begeleiding van een psycholoog. We zorgen voor richting wanneer je mensen de koers kwijt zijn in hun loopbaan. 

Onze psychologen helpen bij: 

  • Het vergaren van inzichten en kansen voor je medewerker. 
  • Het in kaart brengen van overtuigingen en patronen. 
  • Het krijgen van een helder toekomstbeeld. 
  • Het maken van een actieplan om verandering te brengen.

Wat we doen tijdens loopbaancoaching

Samen met de medewerker brengen we de situatie en doelen in kaart. Die werken we uit tot werkbare adviezen en een actieplan.

Onze psychologen helpen de medewerker ontdekken waar hun talenten liggen. Dat vereist een aanpak, waarbij we ook de persoon van de medewerker onder de loep nemen. We creëren duidelijkheid voor je werknemer, gaan over op actie en evalueren aan het eind van dit traject. 

 “Ik heb hele fijne gesprekken gehad en ik ben daardoor minder kritisch, ik weet beter wie ik ben en wat ik wil. Hierdoor heb ik een leuk nieuw pad gekozen dat bij mij past!”

Doorgaans hebben we 4-6 gesprekken nodig om tot de essentie te komen. Omdat we over locaties door heel Nederland beschikken, vinden je medewerkers ons makkelijker. Zo zijn we altijd goed bereikbaar.

Meer weten of een offerte opvragen?

Neem contact met ons op of meld direct een werknemer aan via onderstaande knop. 

Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden