Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Vacatures - Samen werken aan een mentaal sterk Nederland

Ga jij ons helpen Nederland mentaal weerbaar te maken? Weet jij wat er nodig is om mensen met stress om te leren gaan en te ontwikkelen? Jij kan het verschil maken tussen langdurig verzuim en de inzetbaarheid van talenten voor allerlei toonaangevende en diverse organisaties. 

Plezier in je werk is voor ons de allerbelangrijkste factor. Jouw inzet is goud waard - daarom willen we het je zo leuk mogelijk maken. En natuurlijk belonen we onze medewerkers voor hun inzet. Succes vieren we samen, maar daar mag jij ook de vruchten van plukken.

Bekijk meteen onze vacatures en wie weet kom jij ons team versterken!

"Binnen PSIcara is er veel vrijheid om je eigen draai aan dingen te geven. Je hebt hier de mogelijkheid om een vrij en blij individu te zijn.” (Mireille Eilander, Operationeel manager)

“PSIcara zet het welzijn van medewerkers voorop. Dat voel je meteen als je ‘s ochtends een voet over de drempel hebt gezet.” (Mayra Ebbers, Psycholoog) 

Meer weten of een offerte opvragen?

Neem contact met ons op of meld direct een werknemer aan via onderstaande knop. 

Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden