Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Vacatures - 'Werken bij PSIcara moet echt leuk zijn'

Bij PSIcara vinden wij het ontzettend belangrijk dat je lol hebt in je werk. Dat je een professional bent snappen wij. Gepassioneerd zijn over je vakgebied en werken niet als 'een moetje' ervaren maar het écht leuk vinden, dat straal je uit. Immers, wie lol heeft in wat hij of zij doet is doorgaans een stuk gemotiveerder dan degene die werk vooral ervaart als een noodzakelijk tijdverdrijf, nodig om de woonlasten te kunnen dragen. En ja, motivatie werkt: het bevordert de performance van mensen en werkt bovendien aanstekelijk. Naar collega's, en naar klanten.

Dus, waar wacht je nog op: Kom erbij!

"Binnen PSIcara is er veel vrijheid om je eigen draai aan dingen te geven. Je hebt hier de mogelijkheid om een vrij en blij individu te zijn.” (Mireille Eilander, Operationeel manager)

“PSIcara zet het welzijn van medewerkers voorop. Dat voel je meteen als je ‘s ochtends een voet over de drempel hebt gezet.” (Mayra Ebbers, Psycholoog)

 

Meer weten of een offerte opvragen?

U kunt ook direct een werknemer aanmelden via onderstaande button.
Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden