Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Marije Delfsma - profielschets

Wie ben ik?

Mijn naam is Marije Delfsma. Ik ben geboren in 1975 in Middelburg en tegenwoordig woonachtig in een dorpje in Noord Holland, vlakbij Hoorn.

Aafke B LR280px

Je kunt bij mij terecht als je vastloopt of dreigt vast te lopen, zowel privé als in je werk. En ook als je wilt groeien, dichter te komen bij wie je bent.
Samen een stukje oplopen, de situatie van een afstandje bekijken, reflecteren, spiegels voorgehouden krijgen, om vervolgens weer alleen verder te gaan.

Ik ben psycholoog, Gestalttherapeut en Rouw- en verliesbegeleider.
Mijn aanpak is holistisch: ik ben van mening dat niet alleen onze gedachten / ons hoofd belangrijk is, en daarnaast ook je lijf, je gevoel en je emoties van alles communiceren.
Ik ga graag praktisch aan de slag en ga het ook niet uit de weg om te kijken wat maakt dat we ons gedragen, zoals we ons gedragen.
De meest gehoorde feedback is dat ik zo lekker duidelijk ben.

Echt contact maken, samen sparren en samen zoeken, trekt mij erg aan in het werken met mensen. Om steeds weer iets dichterbij jezelf te komen.

Voor PsiCara ben ik inzetbaar in heel Nederland, ook online.

Naast het geven van therapie geef ik ook regelmatig en met veel plezier scholing, training en workshops.

Door met de mensen een stukje mee op te mogen lopen, hoop ik dat ze de zon weer wat meer gaan zien schijnen en daar invloed op leren krijgen.

 

NAAR OVERZICHT

Meer weten of een offerte opvragen?

U kunt ook direct een werknemer aanmelden via onderstaande button.
Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden