Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Stefan Inthorn - profielschets

Wie ben ik?

Mijn naam is Stefan Inthorn, 32 jaar oud, en ik ben woonachtig in Delft. Dat is tevens de stad waar ik mijn eigen praktijk houd. De praktijk is makkelijk bereikbaar vanuit de regio Randstad.

profielfoto websiteNaast mijn eigen praktijk hou ik mij graag bezig met muziek, dans, en alles wat met rust en ontspanning te maken heeft.

Achtergrond
Mijn opleiding psychologie heb ik in 2016 afgerond aan de Universiteit Leiden. Sindsdien ben ik altijd werkzaam geweest binnen de geestelijke gezondheidszorg. In dit werk heb ik mij mogen bezighouden met allerlei soorten problematiek, van somberheid, tot angsten, tot nare herinneringen en uiteraard werkproblemen. In meer recente periode ben ik mij gaan verdiepen in het beter leren loslaten van angsten, problemen en negatieve gedachten. Als mens vechten wij vaak tegen problemen en negatieve gevoelens, terwijl dit niet altijd tot een oplossing leidt. En zo komen we op het werk ook vaak vast te zitten in negativiteit of problemen. Ik help je graag om hier verandering in aan te brengen.

Om jou verder te helpen maak ik gebruik van meerdere psychologische technieken uit de cogntieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapie (ACT), Mindfulness, en EMDR.

Kenmerken
Als psycholoog richt ik mij op verandering. Vaak zitten we vast in onze gebruikelijke gewoonten die in bepaalde situaties soms niet goed werken. Het veranderen van deze gewoonten kan dan helpend zijn. Soms betekent dit letterlijk zaken anders leren doen en soms houdt dit in dat we leren om anders met onszelf om te gaan en los te laten.

Ik haal er enorm veel energie uit wanneer mensen meer rust en plezier ervaren op de werkplek. Anderen die jou zijn voorgegaan omschrijven mij als iemand die zich open en gelijkwaardig opstelt in het gesprek, en met je meedenkt. Mijn bijdrage is om jou in staat te stellen je angsten en problemen te onderzoeken, om je vervolgens te helpen met hoe je deze kan veranderen of kan leren loslaten. Zo help ik je graag om weer jezelf te worden op je werkplek en met meer vertrouwen in het leven te staan.

 

NAAR OVERZICHT

Meer weten of een offerte opvragen?

Neem contact met ons op of meld direct een werknemer aan via onderstaande knop. 

Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden