Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Leo Konings - profielschets

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Mijn naam is Leo Konings. Voor PSIcara ben ik werkzaam in de regio’s Noord-Brabant en Utrecht. Bij mij kun je terecht als je door jouw werk niet goed in je vel zit. Je voelt je bijvoorbeeld vermoeid en lusteloos, kunt je niet concentreren of je voelt je gejaagd. Dit kan het gevolg zijn van factoren die uit je werk voortkomen, zoals overbelasting, last hebben van het gedrag van anderen in het team, je afvragen of het werk wel bij je past, enzovoorts. Ik help je graag om daarmee om te gaan en weer grip te krijgen op je leven.

Leo B LR280pxWat is mijn achtergrond?
Ik streef een laagdrempelige werkwijze na en ga graag op een persoonlijke, zorgvuldige manier met anderen om. Doordat ik, naast geregistreerd psycholoog NIP/Arbeid en Organisatie, ook een ruime operationele en beleidsmatige ervaring heb op het gebied van HRM, en vaak door werkgevers word ingehuurd, ben ik ook goed bekend met die kant van het verhaal. Je zult zien dat we in de gesprekken al snel naar de kern van je klachten/vragen gaan en mogelijke oplossingen bespreken.

Wat kenmerkt mijn aanpak?
Mijn aanpak is gericht op gedrags- en denkpatronen en is oplossingsgericht (cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie). Je krijgt te maken met methoden en oefeningen die het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Van deze technieken en oefeningen is wetenschappelijk aangetoond dat ze goed werken. Je verandert niet als persoon, maar leert anders met dingen om te gaan.

NAAR OVERZICHT

Meer weten of een offerte opvragen?

Neem contact met ons op of meld direct een werknemer aan via onderstaande knop. 

Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden