ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Zicht op balans in leven en werk

Een op de vier werknemers heeft te maken met psychische problemen. Of je hier nu mee aan het werk blijft of niet; vroeg of laat heeft dit een effect op je functioneren en het kan leiden tot langdurig verzuim. Veel voorkomende klachten zijn stressgevoelens, angst en somberheid. PSIcara helpt deze problemen aan te pakken en op te lossen.

Psychische klachten kunnen ervoor zorgen dat functioneren steeds moeilijker wordt. Het is belangrijk om de problemen tijdig onder ogen te zien, te benoemen en snel op te lossen. PSIcara biedt snel en effectief hulp.

Wanneer uw werkgever u aanmeldt, maken we binnen 48 uur een afspraak met u voor het eerste gesprek met een van onze psychologen of coaches.

Onze professionals werken niet met protocollen, diagnoses of labels. Zij brengen met u de problemen in kaart en helpen u met opdrachten en inzichten om weer grip te krijgen op uw leven. De psychologen en coaches van PSIcara praten met uw werkgever over uw inzetbaarheid, maar nooit over de inhoud van de gesprekken.

Het is onze ervaring dat u na 4 tot 6 sessies weer goed in uw vel zit en ofwel voorkomt dat u uitvalt of bij in geval van uitval u geheel of gedeeltelijk weer aan de slag kunt. U bent bij PSIcara in goede handen.

Werk als onderdeel van herstel

Wij geloven in de kracht van werk bij het herstel van uw psychische klachten: dus werk of werkhervatting is altijd onderwerp van gesprek in onze trajecten. Tijdens de gesprekken met de psychologen of coaches krijgt u handvatten en oefeningen geboden om zelf weer voldoende grip op uw leven te krijgen. Dit is maatwerk. Ieder mens is uniek en vraagt om een eigen benadering.

 

 

Meer weten of een offerte opvragen?

Heeft u behoefte aan inzet van onze dienstverlening of wilt u meer weten?
Bel ons op 085 040 6071 of mail naar info@psicara.nl.

U kunt ook direct een offerte opvragen via onderstaand formulier. Binnen 2 werkdagen ontvangt u de offerte.

Vraag een offerte aan