Skip to main content
            
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a

Zorg voor de Zorg

Onder zorg rekenen wij alle mensen die werken in de letterlijke (gezondheids)zorg, maar ook mensen werkzaam in het onderwijs. In deze sectoren wordt er namelijk actief gezorgd voor anderen.

En juist in de zorg is de werkdruk erg hoog, met gevolgen voor de (mentale) gezondheid van de betreffende werknemers. Hiervoor zijn diverse redenen, waarover meer te lezen is in onze blog.

Degenen die echter te vaak achterlijven, zijn de mensen in de zorg zelf. Daarvoor zijn wij er. Wij zorgen voor de mentale zorgen van mensen in de zorg, zodat zij goed voor zichzelf kunnen zorgen en daarmee dit ook voor anderen kunnen blijven doen.

Hoe wij zorgen voor de zorg 

Onze diensten kunnen speciaal afgestemd worden op werknemers uit de zorg. Zo is er bijvoorbeeld extra aandacht voor gevoelens van verantwoordelijkheid, het meenemen van het werk naar huis, het achterstellen van zichzelf bij anderen en grensherkenning en -bewaking. 

Hierbij werken wij onder andere met de dienst Werken zonder ZorgenMet deze dienst ondersteunen wij zorgpersoneel in het (her)vinden van de balans tussen werk en priv√©. Is er sprake van re-integratie? Dan kunnen wij vanuit Sterk terug naar Werk interventies werknemers duurzaam op weg helpen.

Speelt er een specifieke kwestie of heb je vragen over wat wij voor jouw werknemers kunnen betekenen? Bekijk dan onze andere diensten of neem vrijblijvend contact op met ons.

Meer weten of een offerte opvragen?

U kunt ook direct een werknemer aanmelden via onderstaande button.
Bel ons op 085 040 6071 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werknemer aanmelden